Your Privacy Matters: We use our own and third-party cookies to improve your experience on our website. By continuing to use the website we understand that you accept their use. Cookie Policy
25
Sheridan Datawidgets SSDBGrid display issue when selecting a field
posted

Whenever I click in a field for SSDBGrid I get all the characters for that field replaced with [] type characters, as seen here: http://imgur.com/oqtvL2y. Some field replace all characters with those characters, some fields replace all but the last character. I have an identical form being used in another program and the control works without issue there, I have tried copying over that form and replacing the problematic one but that has not fixed the issue. Also on my co-workers computer those [] characters are instead japanese or chinese characters, I'm unsure. I imagine I am lacking that font pack and am seeing the [] characters instead for that reason.

This issue only appears when the compiled exe is run, in debug mode the form works as expected.

The only difference I can see between the two is that the working form + control is being called from the parent form, whereas the program that has an issue is calling first a child form, and that child form is calling a second child form containing the SSDBGrid.

Any help would be appreciated, also I'm not sure if this is the correct place to post for help for this control, but it seems to be the most appropriate place I could find.

Parents
  • 22832
    Offline posted

    The little box that you see is what shows up when you try to display a character that the TextBox doesn't know what to do with.  This is likely related to the font that you are using.  As far as how to determine what you are missing, I am not sure how to do that.  You could look at the differences between the machines that work and fail and see what the Language for the OS is as well as what fonts are installed on each machine to see what is different.

    Let me know if you have any questions with this matter.

Reply Children