XamPieChart does not display colors properly

Not Answered This post has 0 verified answers | 3 Replies | 2 Followers Thread's RSS feed.

ShrishailHalijol
Points 535
Replied On: Tue, Jul 3 2012 3:15 PM Reply

Hi,

I am using the licensed version of XamPieChart which has the following issues...

I have 3 int values to be displayed viz, Old, Older, Oldest, which are in a dictionary<string,int> items.

The dictionary is set as itemsource to the picChart. The int values changes everytime and can be "0".

I have set Red, Green and Gray colors to Old, Older and Oldest resp.

I do not get the colors properly though I am clearing brushes and adding them again, based on the DataSource.

Need help on this ASAP.

Regards,

Shrishail

  • Post Points: 5

All Replies

ShrishailHalijol
Points 535
Replied On: Mon, Jul 9 2012 2:06 AM Reply

Hi,

Any update o this?

Regards,

Shrishail

  • Post Points: 20
Replied On: Mon, Aug 27 2012 6:38 AM Reply

Hello Shrishail,

 

Thank you for your post. I have been look into the question that you are having and I can suggest referring to the following thread that seems to discuss the same topic: http://www.infragistics.com/community/forums/t/72622.aspx

 

Please let me know if you need any further assistance on the matter.

 

Sincerely,

Krasimir

Developer Support Engineer

Infragistics

www.infragistics.com/support

  • Post Points: 5
Replied On: Fri, Aug 31 2012 1:00 AM Reply

Hello Shrishail,

 

I am just checking if you require any further assistance on the matter.

 

Sincerely,

Krasimir

Developer Support Engineer

Infragistics

www.infragistics.com/support

  • Post Points: 5
Page 1 of 1 (4 items) | RSS