860
no progress indication when uploading files
posted

Ive added an upload funtion which is working fine except there is no progress indicator

I have this in my web.config

 <handlers>
      <add name="dotless" path="*.less" verb="GET" type="dotless.Core.LessCssHttpHandler,dotless.Core" resourceType="File" preCondition="" />
      <add name="IGUploadStatusHandler" path="IGUploadStatusHandler.ashx" verb="*" type="Infragistics.Web.Mvc.UploadStatusHandler" preCondition="integratedMode" />
    </handlers>

and this in modules

<add name="IGUploadModule" type="Infragistics.Web.Mvc.UploadModule" preCondition="managedHandler" />

and this is the uploader definition in my page

@(Html.Infragistics().Upload()
                                        .ID("igUploadCompanylogo")
                                        .ControlId("igUploadCompanylogo")
                                        .AutoStartUpload(false)
                                        .Mode(UploadMode.Single)
                                        .ProgressUrl(Url.Content("~/IGUploadStatusHandler.ashx"))
                                        .AllowedExtensions(new List<string>() { "jpg", "png" })
                                        .MaxFileSize(1024000)
                                        .Render()
                                        )

files are uploaded ok, but the progress bar never works.  Am I supposed to have a copy of IGUploadStatusHandler.ashx in my site ?  I dont have one and I have no idea where to get it from

Parents Reply Children
No Data